Forum Upgrade

Change Page: < 12 | Showing page 2 of 2, messages 61 to 92 of 92
Author Message
The Travelin Man
  • Total Posts : 3698
  • Reward points : 0
  • Joined: 3/25/2003
  • Location: Central FL
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 11:23 AM
0
Tony Bad
 

The Travelin Man
 
Hmmm....removing the feature to auto-add a link is not an enhancement.    
 
I agree, but I don't see how to do the auto-add-a-link. Perhaps I am just missing it, as it does seem like a step back. 
 
 
OK...I think I may have figured it out.  In the quick reply box, there appears to be an option for link, but one cannot click on it.  
 
Never mind...my test case did not work.  There is a button for making a link, but I'll be darned if I can figure out how to use it.
<message edited by The Travelin Man on Fri, 09/3/10 11:24 AM>

EatingTexas
  • Total Posts : 6
  • Reward points : 0
  • Joined: 8/3/2010
  • Location: Lewisville, TX
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 11:41 AM
0
Highlight the text and then click the link button to add the url.

The Travelin Man
  • Total Posts : 3698
  • Reward points : 0
  • Joined: 3/25/2003
  • Location: Central FL
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 11:48 AM
0
Roadfood digest
 
Yeah...that works.  I was trying to do it backwards.  Thanks!

rumaki
  • Total Posts : 967
  • Reward points : 0
  • Joined: 3/1/2008
  • Location: Minneapolis, MN
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 11:52 AM
0
I'm sure I am just overlooking it, but I no longer see how to edit my own posts.
 
 
 

EatingTexas
  • Total Posts : 6
  • Reward points : 0
  • Joined: 8/3/2010
  • Location: Lewisville, TX
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 11:58 AM
0
rumaki - it's in the "reply to message" drop down on the right.

Tony Bad
  • Total Posts : 5114
  • Reward points : 0
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 12:03 PM
0
rumaki


I'm sure I am just overlooking it, but I no longer see how to edit my own posts.
 

 
When you run your mouse over the "reply to message" button on upper right...and this only works on post YOU wrote...one of choices is "edit message".

rumaki
  • Total Posts : 967
  • Reward points : 0
  • Joined: 3/1/2008
  • Location: Minneapolis, MN
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 12:07 PM
0
Thank you.  It worked!

Michael Hoffman
  • Total Posts : 17815
  • Reward points : 0
  • Joined: 7/1/2000
  • Location: Gahanna, OH
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 12:56 PM
0
But the Quote Message still won't work.

EatingTexas
  • Total Posts : 6
  • Reward points : 0
  • Joined: 8/3/2010
  • Location: Lewisville, TX
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 1:03 PM
0
Michael Hoffman


But the Quote Message still won't work.


test

Tony Bad
  • Total Posts : 5114
  • Reward points : 0
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 1:06 PM
0
Michael Hoffman


But the Quote Message still won't work.

It works for me using Chrome or Firefox, but when I use internet explorer6 it doesn't work. Oddly, when using IE8, the quote flashes for a split second, then vanishes. 

Michael Hoffman
  • Total Posts : 17815
  • Reward points : 0
  • Joined: 7/1/2000
  • Location: Gahanna, OH
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 1:22 PM
0
>It works for me using Chrome or Firefox, but when I use internet explorer6 it doesn't work. Oddly, when using IE8, the quote flashes for a split second, then vanishes.<
 
Same for me with IE7.  The flashing, I mean.
<message edited by Michael Hoffman on Fri, 09/3/10 1:25 PM>

Nancypalooza
  • Total Posts : 3778
  • Reward points : 0
  • Joined: 6/17/2004
  • Location: Columbia, SC
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 3:03 PM
0
I'm getting this:

403 - Forbidden: Access is denied.

You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.

when I try to click on Tony's Quebec report in 'Trip Reports.'

joerogo
  • Total Posts : 4463
  • Reward points : 0
  • Joined: 1/17/2006
  • Location: Pittston, PA
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 3:49 PM
0
Tony Bad


joerogo

How do I insert a link


It seems like if you simply cut and paste a link it works
http://www.roadfood.com/

But if you want it to show up as a word, the "link" feature seems disabled, meaning you have to do it old school...

[url=***http://www.roadfood.com/****]Fancy Link[/url]  (leave out asterisks...I added them so format will show)

Fancy Link 

 
Yeah, that's some upgrade

Stephen Rushmore Jr.
  • Total Posts : 2096
  • Reward points : 0
  • Joined: 4/16/2000
  • Location: Rye, NY
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 3:52 PM
0
This is all helpful information - I will send a compiled list of issues to the developer over the weekend.
 
Thank you for reporting!

Foodbme
  • Total Posts : 9543
  • Reward points : 0
  • Joined: 9/1/2006
  • Location: Gilbert, AZ
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 4:19 PM
0
Michael Hoffman


>It works for me using Chrome or Firefox, but when I use internet explorer6 it doesn't work. Oddly, when using IE8, the quote flashes for a split second, then vanishes.<

Same for me with IE7.  The flashing, I mean.

You boys need to join the rest of us in the 21st Century, Systems-wise!

Foodbme
  • Total Posts : 9543
  • Reward points : 0
  • Joined: 9/1/2006
  • Location: Gilbert, AZ
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 4:20 PM
0
Michael Hoffman


But the Quote Message still won't work.


Sometimes you need to click on it twice.

Tony Bad
  • Total Posts : 5114
  • Reward points : 0
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 5:33 PM
0
Nancypalooza


I'm getting this:

403 - Forbidden: Access is denied.

You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.


when I try to click on Tony's Quebec report in 'Trip Reports.'

 
This may have been because I was reopening and editing as you tried to view.

Tony Bad
  • Total Posts : 5114
  • Reward points : 0
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/3/10 5:37 PM
0
Foodbme


You boys need to join the rest of us in the 21st Century, Systems-wise!

No way, I just figured out where to put the quarters in on this thing...
 


CajunKing
  • Total Posts : 6317
  • Reward points : 0
  • Joined: 7/6/2006
  • Location: Live at Saint Clair
Re:Forum Upgrade - Sat, 09/4/10 4:43 PM
0
Tony Bad


Foodbme


You boys need to join the rest of us in the 21st Century, Systems-wise!

No way, I just figured out where to put the quarters in on this thing...




Tony
 
When did you come to my attic and grab that!  That looks like the thing I first learned computers on except mine had a cassette drive too. 

Nancypalooza
  • Total Posts : 3778
  • Reward points : 0
  • Joined: 6/17/2004
  • Location: Columbia, SC
Re:Forum Upgrade - Sat, 09/4/10 6:51 PM
0
Awww, Tandy Computers.  I'm schmoopy now.

Michael Hoffman
  • Total Posts : 17815
  • Reward points : 0
  • Joined: 7/1/2000
  • Location: Gahanna, OH
Re:Forum Upgrade - Sat, 09/4/10 7:06 PM
0
I still have my Model 100.

Michael Hoffman
  • Total Posts : 17815
  • Reward points : 0
  • Joined: 7/1/2000
  • Location: Gahanna, OH
Re:Forum Upgrade - Wed, 09/15/10 1:03 PM
0
FYI: The Quote Message function still does not work for me.

Davydd
  • Total Posts : 6222
  • Reward points : 0
  • Joined: 4/24/2005
  • Location: Tonka Bay, MN
Re:Forum Upgrade - Wed, 09/15/10 1:16 PM
0
Michael Hoffman


FYI: The Quote Message function still does not work for me.


It works for me. It is a three click process. You just have to know how to do it.

BuddyRoadhouse
  • Total Posts : 4074
  • Reward points : 0
  • Joined: 12/10/2004
  • Location: Des Plaines, IL
Re:Forum Upgrade - Wed, 09/15/10 1:19 PM
0
So far the biggest problems I've encountered are the lack of an "underline" icon in the "reply" window, and my inability to access the icon for creating internet links as text.  The "quote" function failed me on one occasion, but I closed the window and reopened it and it worked fine.
 
Buddy

Michael Hoffman
  • Total Posts : 17815
  • Reward points : 0
  • Joined: 7/1/2000
  • Location: Gahanna, OH
Re:Forum Upgrade - Wed, 09/15/10 1:27 PM
0
Davydd


Michael Hoffman


FYI: The Quote Message function still does not work for me.


It works for me. It is a three click process. You just have to know how to do it.


Damn! Thank you for explaining it.

Foodbme
  • Total Posts : 9543
  • Reward points : 0
  • Joined: 9/1/2006
  • Location: Gilbert, AZ
Re:Forum Upgrade - Wed, 09/15/10 3:36 PM
0
Michael Hoffman


Davydd


Michael Hoffman


FYI: The Quote Message function still does not work for me.


It works for me. It is a three click process. You just have to know how to do it.


Damn! Thank you for explaining it.


I too sometimes have a problem with it but I found if you go back and do it a second time, it always comes up! Go Figure??

quijote
  • Total Posts : 643
  • Reward points : 0
  • Joined: 12/22/2007
  • Location: Milwaukee, WI
Re:Forum Upgrade - Wed, 09/15/10 11:46 PM
0
Foodbme


Michael Hoffman


Davydd


Michael Hoffman


FYI: The Quote Message function still does not work for me.


It works for me. It is a three click process. You just have to know how to do it.


Damn! Thank you for explaining it.


I too sometimes have a problem with it but I found if you go back and do it a second time, it always comes up! Go Figure??

I've also found this to be the case much of the time-- The first click produces no quoted text, but the second try does.
 

CajunKing
  • Total Posts : 6317
  • Reward points : 0
  • Joined: 7/6/2006
  • Location: Live at Saint Clair
Re:Forum Upgrade - Fri, 09/17/10 3:03 PM
0
quijote


Foodbme


Michael Hoffman


Davydd


Michael Hoffman


FYI: The Quote Message function still does not work for me.


It works for me. It is a three click process. You just have to know how to do it.


Damn! Thank you for explaining it.


I too sometimes have a problem with it but I found if you go back and do it a second time, it always comes up! Go Figure??

I've also found this to be the case much of the time-- The first click produces no quoted text, but the second try does.



If at first you don't succeed try, try, try again

bartl
  • Total Posts : 1208
  • Reward points : 0
  • Joined: 7/6/2004
  • Location: New Milford, NJ
Re:Forum Upgrade - Mon, 09/20/10 3:51 PM
0
What works (at least on Firefox) is to put the mouse pointer over the "Reply to message" box. After about a second, a pulldown menu with "Quote message" and "Add to quote" appears. Click one of them.
 
Now, if I can only figure out how to get my signature to automatically appear....
 
Bart

BuddyRoadhouse
  • Total Posts : 4074
  • Reward points : 0
  • Joined: 12/10/2004
  • Location: Des Plaines, IL
Re:Forum Upgrade - Mon, 09/20/10 5:46 PM
0
Couldn't make the "quote message" function work at all today.  However, when I replied to a message after clicking on the "quote" icon, I did get the "underline" icon and the "URL as text" icons.  They still don't show up as part of the normal "Quick Reply" or "Full Version" windows.
 
Buddy

Davydd
  • Total Posts : 6222
  • Reward points : 0
  • Joined: 4/24/2005
  • Location: Tonka Bay, MN
Re:Forum Upgrade - Mon, 09/20/10 7:31 PM
0
BuddyRoadhouse


Couldn't make the "quote message" function work at all today.  However, when I replied to a message after clicking on the "quote" icon, I did get the "underline" icon and the "URL as text" icons.  They still don't show up as part of the normal "Quick Reply" or "Full Version" windows.

Buddy


Reply to message > Select "Quote message" > Click "Show Message Replying To"
if the quoted message does not show up in your reply window. Sometimes it does and sometimes it doesn't but if you click on "Show Message Replying To" it will put it in your reply window if it is not there. This always works for me.

rainsux
  • Total Posts : 68
  • Reward points : 0
  • Joined: 12/4/2003
  • Location: Detroit, MI, MI
Re:Forum Upgrade - Sun, 10/31/10 3:19 PM
0
> Tapatalk ...
 
YES, puhleeze.
 

Change Page: < 12 | Showing page 2 of 2, messages 61 to 92 of 92