Forum Upgrade

Page: < 1234 > Showing page 2 of 4
Author
X1
Double Cheeseburger
  • Total Posts : 943
  • Joined: 2008/03/07 16:04:00
  • Location: Milwaukee, WI (Ex-NOLA)
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/08/31 16:36:25 (permalink)
Interesting.
I'll have to check it out for my Droid when I get a chance.
 
#31
Foodbme
Porterhouse
  • Total Posts : 10409
  • Joined: 2006/09/01 14:56:00
  • Location: Gilbert, AZ
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 04:10:58 (permalink)
Just when I think I have things figured out, you change it! Damn! I'm getting to old to handle change!
#32
Davydd
Sirloin
  • Total Posts : 6431
  • Joined: 2005/04/24 12:15:00
  • Location: Tonka Bay, MN
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 05:34:27 (permalink)
All for the better.

Sent from my iPad.
#33
David_NYC
Double Chili Cheeseburger
  • Total Posts : 2165
  • Joined: 2004/08/01 15:15:00
  • Location: New York, NY
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 08:19:07 (permalink)
I'm using Windows XP and IE8. There is an extra line feed being inserted on old messages, and even this one as
I am composing it.
#34
TrentonDog
Double Cheeseburger
  • Total Posts : 736
  • Joined: 2009/05/26 19:22:00
  • Location: Trenton Area, NJ
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 08:25:07 (permalink)
The "quote" function didn't work 15 minutes ago, but it works now. (IE8/Windoze XP Pro)
 
 
#35
Nancypalooza
Filet Mignon
  • Total Posts : 3778
  • Joined: 2004/06/17 14:39:00
  • Location: Columbia, SC
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 10:30:31 (permalink)
So Flickr has changed their posting rules, and by just fiddling around with the new stuff, (Share This>Grab the HTML/BBCode) I just put a picture in another forum: http://www.roadfood.com/Forums/fb.ashx?m=609726  but there's a couple of mystery characters.  Should I have trimmed something, or is this a forum code glitch?
#36
joerogo
Filet Mignon
  • Total Posts : 4568
  • Joined: 2006/01/17 17:33:00
  • Location: Pittston, PA
  • Status: online
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 10:46:45 (permalink)
"Reply to Message" window will not enlarge(maximize) to a full screen.
#37
Michael Hoffman
Double-chop Porterhouse
  • Total Posts : 18952
  • Joined: 2000/07/01 08:52:00
  • Location: Gahanna, OH
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 10:54:45 (permalink)
Using XP Pro and IE7 the quote function in reply still not working.
#38
X1
Double Cheeseburger
  • Total Posts : 943
  • Joined: 2008/03/07 16:04:00
  • Location: Milwaukee, WI (Ex-NOLA)
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 11:06:17 (permalink)
Checking this out on my Droid.
Seems to be working.
#39
X1
Double Cheeseburger
  • Total Posts : 943
  • Joined: 2008/03/07 16:04:00
  • Location: Milwaukee, WI (Ex-NOLA)
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 11:10:29 (permalink)
Trying quoting now. VERY slow!
#40
X1
Double Cheeseburger
  • Total Posts : 943
  • Joined: 2008/03/07 16:04:00
  • Location: Milwaukee, WI (Ex-NOLA)
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 11:11:50 (permalink)
Doesn't quote for Droid, obviously.
#41
chewingthefat
Sirloin
  • Total Posts : 6186
  • Joined: 2007/11/22 17:02:00
  • Location: Emmitsburg, Md.
  • Status: online
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 12:02:21 (permalink)
Again, what's with posting pics?????????????????????????????????
#42
MiamiDon
Filet Mignon
  • Total Posts : 4306
  • Joined: 2006/09/08 07:12:00
  • Location: Miami, FL
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 12:20:55 (permalink)
Posting picture:
 

#43
MiamiDon
Filet Mignon
  • Total Posts : 4306
  • Joined: 2006/09/08 07:12:00
  • Location: Miami, FL
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 12:21:40 (permalink)
Picture posting seems to work just fine.
#44
TrentonDog
Double Cheeseburger
  • Total Posts : 736
  • Joined: 2009/05/26 19:22:00
  • Location: Trenton Area, NJ
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 12:34:23 (permalink)
The quote thing stopped working. It was working, really!
(IE8/XPP)
 
 
#45
chewingthefat
Sirloin
  • Total Posts : 6186
  • Joined: 2007/11/22 17:02:00
  • Location: Emmitsburg, Md.
  • Status: online
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 12:42:11 (permalink)
Don, I did what I always do, no pics...BTW, that pizza works for me, big time!
#46
Tony Bad
Fire Safety Admin
  • Total Posts : 5117
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 12:46:40 (permalink)
X1

Doesn't quote for Droid, obviously.


It does from here.

What are you using?
#47
mar52
Sirloin
  • Total Posts : 8403
  • Joined: 2005/04/17 18:50:00
  • Location: Marina del Rey, CA
  • Status: online
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 12:49:56 (permalink)
WAHHHHHH!  Doesn't seem to be working on the Blackberry Curve.
 
The front page opens beautifully but when I click on Forums all that I get is the banner.
 
*Feeling deprived*
#48
TrentonDog
Double Cheeseburger
  • Total Posts : 736
  • Joined: 2009/05/26 19:22:00
  • Location: Trenton Area, NJ
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 12:59:40 (permalink)
The new pop-up ads seem to work juuuusssst fine!
#49
Michael Hoffman
Double-chop Porterhouse
  • Total Posts : 18952
  • Joined: 2000/07/01 08:52:00
  • Location: Gahanna, OH
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 14:24:37 (permalink)
I've now found that I am unable to get the URLs posted on Roadfood to function when clicked.
 
OK. The URLs are now working for me.
post edited by Michael Hoffman - 2010/09/01 15:59:59
#50
chewingthefat
Sirloin
  • Total Posts : 6186
  • Joined: 2007/11/22 17:02:00
  • Location: Emmitsburg, Md.
  • Status: online
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 17:34:49 (permalink)
Now I copy under Direct link, it was HTML, I figured it out all by my waitress, the picture taker.
#51
PapaJoe8
Sirloin
  • Total Posts : 5504
  • Joined: 2006/01/13 11:23:00
  • Location: Dallas... DFW area
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/01 18:50:05 (permalink)
When you used to click a thread a new tab would open up. That way the main page did not have to reload. I miss that. Maybe there is just a switch to bring that back?
 
And maybe it's the pop ups that are making me sooo slow? I have a pop up blocker so I don't see them but... I know my blocker slows things down.
 
MD, that pizza looks great!
Joe
post edited by PapaJoe8 - 2010/09/01 19:29:28
#52
joerogo
Filet Mignon
  • Total Posts : 4568
  • Joined: 2006/01/17 17:33:00
  • Location: Pittston, PA
  • Status: online
Re:Forum Upgrade 2010/09/02 19:58:01 (permalink)
joerogo

"Reply to Message" window will not enlarge(maximize) to a full screen.


How do I insert a link
#53
sk bob
Double Chili Cheeseburger
  • Total Posts : 1801
  • Joined: 2005/12/29 17:18:00
  • Location: South Daytona, FL
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/02 21:37:13 (permalink)
I have no idea about droid or I pad or apps or any of that other stuff.
I have a cell phone that makes calls, receives calls & is a Nextel 2 way which I use the most.
thanks for the upgrades that people with those things will use.
you have to keep moving forward technologically these days.
I only move forward technologically as my needs require.
and you thought Micheal Hoffman was a caveman.
#54
Tony Bad
Fire Safety Admin
  • Total Posts : 5117
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/02 22:58:35 (permalink)
joerogo
 How do I insert a link


It seems like if you simply cut and paste a link it works
http://www.roadfood.com/
 
But if you want it to show up as a word, the "link" feature seems disabled, meaning you have to do it old school...
 
[url=***http://www.roadfood.com/****]Fancy Link[/url]  (leave out asterisks...I added them so format will show)
 
Fancy Link 
#55
Michael Hoffman
Double-chop Porterhouse
  • Total Posts : 18952
  • Joined: 2000/07/01 08:52:00
  • Location: Gahanna, OH
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/02 23:32:11 (permalink)
What happened to the Rate post capability?
#56
Rick F.
Double Chili Cheeseburger
  • Total Posts : 1736
  • Joined: 2002/08/16 09:35:00
  • Location: Natchitoches, LA
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/02 23:55:29 (permalink)
I'll fool around a little, see what happens. (When I try that with my wife, though, I get in major trouble!)
#57
The Travelin Man
Filet Mignon
  • Total Posts : 3766
  • Joined: 2003/03/25 02:02:00
  • Location: Central FL
  • Status: online
Re:Forum Upgrade 2010/09/03 09:10:23 (permalink)
Tony Bad

joerogo
How do I insert a link


It seems like if you simply cut and paste a link it works
http://www.roadfood.com/

But if you want it to show up as a word, the "link" feature seems disabled, meaning you have to do it old school...

[url=***http://www.roadfood.com/****]Fancy Link[/url]  (leave out asterisks...I added them so format will show)

Fancy Link 


Hmmm....removing the feature to auto-add a link is not an enhancement.  
#58
Tony Bad
Fire Safety Admin
  • Total Posts : 5117
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/03 09:18:14 (permalink)
The Travelin Man
Hmmm....removing the feature to auto-add a link is not an enhancement.   

I agree, but I don't see how to do the auto-add-a-link. Perhaps I am just missing it, as it does seem like a step back.
#59
Holly Moore
Cheeseburger
  • Total Posts : 313
  • Joined: 2004/08/26 23:14:00
  • Location: Philadelphia, PA
  • Status: offline
Re:Forum Upgrade 2010/09/03 11:20:29 (permalink)
I have "Reply to Message" capability to all posts since last logged in except the Philly Cheesesteak thread.  In that thread, I do not have a reply option and a form is not presented at the bottom of the page to enter a reply.  Of the recent threads, this is the only one where I have previously added a reply.
#60
Page: < 1234 > Showing page 2 of 4
Jump to:
© 2014 APG vNext Commercial Version 5.1