The most memorable local eateries along the highways and back roads of America
Sign In | Register for Free!
Restaurants Recipes Forums EatingTours Merchandise FAQ Maps Insider

Post your bugs and issues here...

Change Page: 12345678910.. > >> | Showing page 1 of 18, messages 1 to 30 of 540
Author Message
Stephen Rushmore Jr.

Post your bugs and issues here... Wed, 12/24/08 4:37 PM (permalink)
[Helpful answer received] / [List Solutions Only]

Post a bug report

Please include:
  1. The detailed error message you gathered. If there isn't any, let me know as well.
  2. What are the steps to reproduce the issue.  Please include links and very specific steps so I can follow them.
  3. Date/time the event occurred
  4. Browser and version, operating system
All other posts unrelated to the above will be deleted.  This thread will be kept tidy so people can quickly see all outstanding issues.

I will not be actively checking any other threads for bug/issue reports, so they must be posted here to receive top priority.
 
#1
    KonaErnie

    • Total Posts: 356
    • Joined: 7/26/2008
    • Location: 19.43 N 155.58 W
    Re:How to Edit Messages with Photos Thu, 12/25/08 12:53 PM (permalink)
    [This post was marked as helpful]
    porkchopexpress


    After I post in a topic I use to be able to hit the back button to go back to the forum but now it won't allow me to do it. Is it just me or my browser or is it the new forum  


    You can set it up to go back to the forum after you submit a post. Go to user control panel>profile>preferences>post preferences>redirect to original forum>save.
    <message edited by KonaErnie on Thu, 12/25/08 1:07 PM>
     
    #2
      felix4067

      • Total Posts: 3296
      • Joined: 12/13/2003
      • Location: Near Grand Rapids, MI
      Re:How to Edit Messages with Photos Thu, 12/25/08 9:56 PM (permalink)
      Sorry about that.  With the formatting all screwed up it's REALLY hard to read posts, so I didn't even read your original post, just added my problems to the thread.

      Question 1: there are no error messages.
      Question 2: I can reproduce the issue by coming to the site and trying to click on any of the buttons in the forusm...none of them do anything, except some of them will take me to the top of the page I'm already on.
      Question 3: Currently, 9:53pm EST, December 25, 2008.  But it happens every time I come to the site.
      Question 4: IE6, Win2KPro

      Screenshot below (hopefully...none of the formatting is working for me so I'll include a link as well) to illustrate the formatting problems as well as the missing graphics under user names.


      http://i6.photobucket.com/albums/y220/felix4067/roadfood.jpg
       
      #3
        felix4067

        • Total Posts: 3296
        • Joined: 12/13/2003
        • Location: Near Grand Rapids, MI
        Re:How to Edit Messages with Photos Thu, 12/25/08 10:00 PM (permalink)
        I can't edit, but I did get this error message from IE when I made the above post just now (10:00pm EST 25 December 2008, still IE6, still Wind2kPro):

        Line: 733
        Char: 38
        Error: 'Sys.Application' is null or not an object
        Code: 0
        URL: http://www.roadfood.com/Forums/tm.aspx?high=$m=472795&mpage=1#473108
         
        #4
          Stephen Rushmore Jr.

          Re:How to Edit Messages with Photos Thu, 12/25/08 10:14 PM (permalink)
          Felix, I strongly recommend you upgrade your browser to the latest version of Internet Explorer.  The version you have is over 7 years old, and doesn't support many of the latest JavaScript standards.  I am not sure if you can get IE 7.0 with Windows 2000, but Firefox is another free option which is probably supported.
           
          #5
            MilwFoodlovers

            • Total Posts: 3090
            • Joined: 3/31/2001
            • Location: Milwaukee, WI
            Re:Post your bugs and issues here... Thu, 12/25/08 10:44 PM (permalink)
            [This post was marked as helpful]
            Bushie


            Unless I'm overlooking something, I don't see how to send an email to someone anymore.  All of the options are IM stuff, but I don't see a simple email option anymore.  Please advise.


            Bushie if you hover over a persons name, a drop down box gives you 3 choices one of which is send a private message.
             
            #6
              felix4067

              • Total Posts: 3296
              • Joined: 12/13/2003
              • Location: Near Grand Rapids, MI
              Re:Post your bugs and issues here... Mon, 12/29/08 12:55 AM (permalink)
              Just an interesting thing...Firefox 1.5.0.6 is supported (what I'm using now), but not IE6.  IE6, however, works absolutely perfectly for the rest of the site, it's just the new forums software that won't play well with it.

              Also, no matter what I do, I cannot stay logged in to the forums once I close the browser window.  There is no error message, I'm still using Win2kPro, Firefox 1.5 as stated above, and it can be reproduced by closing my browser and coming back to the site, even as little as 10 seconds later.  URLs are irrelevant, as it happens on every forum page I try.  Time of current login attempt was approximately 12:50 EDT December 29, 2008.

              Also, hitting the tab key used to take me to the post message button, but now all it does is act as if I'm hitting tab in a Word document within the post.  No big deal, but annoying.
               
              #7
                MiamiDon

                Link Text Issue Tue, 12/30/08 10:26 AM (permalink)
                1. Error message: NONE
                 
                2. Edit a message to add a link.  Link window opens.  Cannot type in "Text" window.
                 
                3. 12/30/08 0900 EST
                 
                4. Internet Explorer 7.0.6001.18000; Windows Vista
                 
                 
                 
                #8
                  MiamiDon

                  Re:How to Edit Messages with Photos Tue, 12/30/08 10:31 AM (permalink)
                  Stephen Rushmore Jr.


                  MiamiDon


                  Another interesting issue is that when creating a post, I can insert the full image code from the Roadfood Insider page (which includes the img codes), but if I do the same when editing, the dreaded red X in a little box appears.  I had to strip the IMG codes to make it work.


                  I was unable to replicate.  When I edit a post with a Roadfood Insider photo it shows in the editor (as a large picture).  Can you give me reproducible steps?

                  Stephen,
                   
                  I'll try to duplicate it in this post.
                   
                  Below is editted part:
                   
                  OK, here is an insert of a photo from the Roadfood Insider listing, uneditted:
                   
                  " border=0>
                   
                  Here is an insert of the same photo with the IMG codes removed: 
                    

                  <message edited by MiamiDon on Tue, 12/30/08 10:39 AM>
                   
                  #9
                    MiamiDon

                    Re:How to Edit Messages with Photos Tue, 12/30/08 10:41 AM (permalink)
                    Stephen,
                     
                    Please note that in the above message that after the first edit, I saw the "red X box" for the first photo insertion.  After I added the second one, it displayed the HTML code that you see there.
                     
                    #10
                      1bbqboy

                      • Total Posts: 4542
                      • Joined: 11/20/2000
                      • Location: Rogue Valley
                      Re:How to Edit Messages with Photos Tue, 12/30/08 12:13 PM (permalink)
                      KonaErnie


                      annpeeples


                      I have asked this question numerous times-where, on earth are the icons????


                      Ann....On the left hand side look for a vertical box that says smilies. Just click on it and it will open up the emoticons.


                      but only on the full reply. No smilies on the quick reply anymore
                       
                      #11
                        Stephen Rushmore Jr.

                        Re:How to Edit Messages with Photos Tue, 12/30/08 12:31 PM (permalink)
                        Twinwillow


                        I'm getting tired of being directed to the "forum navigation" page after clicking on one of "todays current topics" on the "home" page.
                        Is this going to be corrected or, is that the way it's going to be now?


                        I am still not following.  Please provide links and a walkthrough of exactly what is going on.  I also need to know browser information.  Please read the explicit instructions I posted at the top of the thread.
                         
                        #12
                          Stephen Rushmore Jr.

                          Re:Post your bugs and issues here... Tue, 12/30/08 12:34 PM (permalink)
                          mar52

                          So what I'm saying is that sometimes when I do some double clicking I lose everything on the page.

                          I need more specifics - please refer to the original post in the thread.
                           
                          #13
                            Twinwillow

                            • Total Posts: 4896
                            • Joined: 4/15/2006
                            • Location: "Big D"
                            Re:How to Edit Messages with Photos Tue, 12/30/08 12:49 PM (permalink)
                            Stephen Rushmore Jr.


                            Twinwillow


                            I'm getting tired of being directed to the "forum navigation" page after clicking on one of "todays current topics" on the "home" page.
                            Is this going to be corrected or, is that the way it's going to be now?


                            I am still not following.  Please provide links and a walkthrough of exactly what is going on.  I also need to know browser information.  Please read the explicit instructions I posted at the top of the thread.


                            Ok, Stephen, not all the time but, most of the time, since the new format started, when I click on a topic listed under, "latest forum conversations" on the home page, instead of directing me to that topic's page, I'm being directed to main "forum navigation page" that lists all the topics. I'm using a Mac with the latest OS X operating system. And, I never had this problem with the old format.
                            Mind you, it doesn't happen all the time. Just, most of the time.
                            Thank you.
                             
                            #14
                              Stephen Rushmore Jr.

                              Re:How to Edit Messages with Photos Tue, 12/30/08 1:13 PM (permalink)
                              Twinwillow, please send me a link when this does happen to you.  Otherwise, it will be difficult for me to troubleshoot.
                               
                              #15
                                Davydd

                                • Total Posts: 6224
                                • Joined: 4/24/2005
                                • Location: Tonka Bay, MN
                                Re:How to Edit Messages with Photos Tue, 12/30/08 5:14 PM (permalink)
                                [This post was marked as helpful]
                                You don't need to use the smilie menu selections. Just learn your favorites such as :) for smile, :( for sad, ;) for wink and :D for laugh and put them between these brackets [ ] and get and by just typing them. Those are the easy ones to remember.
                                 
                                #16
                                  Stephen Rushmore Jr.

                                  Re:How to Edit Messages with Photos Tue, 12/30/08 10:23 PM (permalink)

                                  stephen, I know what he means now. Where do we send you the link?
                                  Post the link on this thread
                                   
                                  #17
                                    Stephen Rushmore Jr.

                                    Re:Post your bugs and issues here... Tue, 12/30/08 10:31 PM (permalink)
                                    boyardee65


                                      I am having a problem subscribing to any forum topic even if I am the poster of said topic. No error message, but I don't get the option to subscribe. I went to the subscription menu and all of my previous subscriptions are saved but I can't subscribe to any new topics.

                                    boyardee65@yahoo.com


                                    See the attached screen shot
                                    Attached Image(s)
                                     
                                    #18
                                      billyboy

                                      • Total Posts: 2363
                                      • Joined: 1/23/2005
                                      • Location: New York City, NY
                                      Re:Post your bugs and issues here... Wed, 12/31/08 2:33 AM (permalink)
                                      Stephen,
                                       
                                      I was working on a trip report on 12/31/08 at approximately 1:30 am and I'm working on a Dell computer with Windows Internet Explorer.  I hope that answers detail #4.  I am hopelessly lost when it comes to "browsers and operating systems".  Anyway, I didn't get any kind of error message, but I found that I was unable to copy and paste text and pictures within the body of the trip report as I have done in the past.  I usually end up having to move pictures around as I edit my reports.  When I went to drag my cursor over the Photobucket links that I had already pasted to the report, I was unable to move them within the report.  I tried using the paste function by right clicking and also by clicking paste at the top of the board screen for the report.  Neither option worked. 
                                       
                                      Also, I usually don't finish my reports in one sitting, so I copy and paste what I have done into the body of an email that I send to myself so That I can revisit it later on and just copy and paste it back into the body of a trip report at a later date.  I found that I was unable to copy or paste any of it into my email as I had previously done.  I hope I haven't left out any details.  Still trying to navigate the new site and I think it'll get easier with time.  Thanks so much! 
                                       
                                      #19
                                        dexmat

                                        • Total Posts: 113
                                        • Joined: 11/20/2008
                                        Re:Post your bugs and issues here... Wed, 12/31/08 7:33 AM (permalink)
                                        billyboy


                                        Stephen,
                                         
                                        I was working on a trip report on 12/31/08 at approximately 1:30 am and I'm working on a Dell computer with Windows Internet Explorer.  I hope that answers detail #4.  I am hopelessly lost when it comes to "browsers and operating systems".  Anyway, I didn't get any kind of error message, but I found that I was unable to copy and paste text and pictures within the body of the trip report as I have done in the past.  I usually end up having to move pictures around as I edit my reports.  When I went to drag my cursor over the Photobucket links that I had already pasted to the report, I was unable to move them within the report.  I tried using the paste function by right clicking and also by clicking paste at the top of the board screen for the report.  Neither option worked. 
                                         
                                        Also, I usually don't finish my reports in one sitting, so I copy and paste what I have done into the body of an email that I send to myself so That I can revisit it later on and just copy and paste it back into the body of a trip report at a later date.  I found that I was unable to copy or paste any of it into my email as I had previously done.  I hope I haven't left out any details.  Still trying to navigate the new site and I think it'll get easier with time.  Thanks so much! 

                                        I don't know about IE but in Firefox when I try to right-click to cut and paste in the Message Reply window I get pop-up messages which say to use Ctrl-C for copy and Ctrl-V for paste (Ctrl-X for delete, although the delete key still works).  I've presumed this is just the way this software works and may not be anything Stephen can do anything about.

                                         
                                        #20
                                          marzsit

                                          • Total Posts: 343
                                          • Joined: 12/2/2006
                                          • Location: renton, WA
                                          Re:Post your bugs and issues here... Thu, 01/1/09 5:46 AM (permalink)
                                          the new forum software is full of bugs... infested, some would say.........
                                           
                                           win2k here, ie 7-something, i still cannot log on unless i go into my c: drive and physically delete everything in my cookies and temp internet directories. this, of course, kills all pointers to all of the other websites that i visit. 
                                           
                                           
                                            great upgrade.......
                                           
                                          #21
                                            marzsit

                                            • Total Posts: 343
                                            • Joined: 12/2/2006
                                            • Location: renton, WA
                                            Re:Post your bugs and issues here... Thu, 01/1/09 6:16 AM (permalink)
                                            as long as i stay within the roadfood domain, i remain logged-in. if i leave, i cannot log back in unless i delete all cookies and internet cache and history. a real pain in the a**............. great upgrade, i hope it's worth it to somebody............. well, it justifies their existence anyway.
                                             
                                            #22
                                              edwmax

                                              • Total Posts: 2015
                                              • Joined: 1/1/2007
                                              • Location: Cairo, GA
                                              Re:How to Edit Messages with Photos Thu, 01/1/09 7:57 AM (permalink)
                                              Twinwillow


                                              Stephen Rushmore Jr.


                                              Twinwillow


                                              I'm getting tired of being directed to the "forum navigation" page after clicking on one of "todays current topics" on the "home" page.
                                              Is this going to be corrected or, is that the way it's going to be now?


                                              I am still not following.  Please provide links and a walkthrough of exactly what is going on.  I also need to know browser information.  Please read the explicit instructions I posted at the top of the thread.


                                              Ok, Stephen, not all the time but, most of the time, since the new format started, when I click on a topic listed under, "latest forum conversations" on the home page, instead of directing me to that topic's page, I'm being directed to main "forum navigation page" that lists all the topics. I'm using a Mac with the latest OS X operating system. And, I never had this problem with the old format.
                                              Mind you, it doesn't happen all the time. Just, most of the time.
                                              Thank you.


                                              I have the same thing happening also.  I am using Firefox 3.03 on Windows XP home.
                                              For example clicking on "Post your bugs and issues here...", I get this page <http://www.roadfood.com/forums/> insead of this page <http://www.roadfood.com/Forums/tm.aspx?m=472795&high=>

                                              Trying this differently, I right click on "Post your bugs and issues here..." and copy the link <  http://roadfood.com/Forums/tm.aspx?m=472795  >.  Then paste into the URL line of a new brower window, I get this page to load < http://www.roadfood.com/forums/  >

                                              Date/time the event occurred:   It is happening now as I type this post. But the problem does seem to clear up later in the morning/day and then comes back as forum activity slows down.


                                               
                                              #23
                                                edwmax

                                                • Total Posts: 2015
                                                • Joined: 1/1/2007
                                                • Location: Cairo, GA
                                                Re:Post your bugs and issues here... Thu, 01/1/09 8:42 AM (permalink)
                                                billyboy


                                                ..............
                                                Also, I usually don't finish my reports in one sitting, so I copy and paste what I have done into the body of an email that I send to myself so That I can revisit it later on and just copy and paste it back into the body of a trip report at a later date.  I found that I was unable to copy or paste any of it into my email as I had previously done.  I hope I haven't left out any details.  Still trying to navigate the new site and I think it'll get easier with time.  Thanks so much! 


                                                billboy,

                                                Why not build your reports in Wordpad, or better, Word (if you have it). Then copy and paste into the forum post editor when you are ready to make the post. You should be able to make final adjustments then. If you don't finish the report in one sitting, you can simply save the file on your computer.  I do this myself and run spell check from Word.
                                                 
                                                I think and guessing your problem is more the result of a very busy server and/or your server connection is getting pushed way down in the queue due to the length of time the editor window is open.  I seem to have similar problems when the editor window has been open for a while and have to close and reopen another window to finish a post.



                                                 
                                                #24
                                                  roossy90

                                                  • Total Posts: 6695
                                                  • Joined: 8/15/2005
                                                  • Location: columbus, oh
                                                  Re:Post your bugs and issues here... Thu, 01/1/09 4:53 PM (permalink)
                                                  Funny, I get none of the above problems at all. I use IE6, ....but I still dont understand why some of the photos are so small.
                                                  I am logged in all the time, as another user suggested, and Its hard.. Most of them are photobucket, but yet, some are small and others normal.
                                                   
                                                  #25
                                                    edwmax

                                                    • Total Posts: 2015
                                                    • Joined: 1/1/2007
                                                    • Location: Cairo, GA
                                                    Re:Post your bugs and issues here... Thu, 01/1/09 7:10 PM (permalink)
                                                    roossy90


                                                    Funny, I get none of the above problems at all. I use IE6, ....but I still dont understand why some of the photos are so small.
                                                    I am logged in all the time, as another user suggested, and Its hard.. Most of them are photobucket, but yet, some are small and others normal.


                                                    I just open IE7 and clicked on "Post your bugs and issues here..." and got the page <http://www.roadfood.com/forums/  >

                                                    Same problem as in Firefox.
                                                     
                                                    #26
                                                      cecif

                                                      • Total Posts: 1412
                                                      • Joined: 4/1/2007
                                                      • Location: Was MA, now UK
                                                      Re:How to Edit Messages with Photos Fri, 01/2/09 11:46 PM (permalink)
                                                      Twinwillow


                                                      Stephen Rushmore Jr.


                                                      Twinwillow


                                                      I'm getting tired of being directed to the "forum navigation" page after clicking on one of "todays current topics" on the "home" page.
                                                      Is this going to be corrected or, is that the way it's going to be now?


                                                      I am still not following.  Please provide links and a walkthrough of exactly what is going on.  I also need to know browser information.  Please read the explicit instructions I posted at the top of the thread.


                                                      Ok, Stephen, not all the time but, most of the time, since the new format started, when I click on a topic listed under, "latest forum conversations" on the home page, instead of directing me to that topic's page, I'm being directed to main "forum navigation page" that lists all the topics. I'm using a Mac with the latest OS X operating system. And, I never had this problem with the old format.
                                                      Mind you, it doesn't happen all the time. Just, most of the time.
                                                      Thank you.


                                                      Stephen, this might be more of a query than a bug but I am replying with twinwillow's issue quoted since it might be related...

                                                      In the old forum set-up, when I clicked on "[Show Me All Unread Topics]" on the front page, it went to a page that showed all topics I had not read since my last visit (which it still does), BUT they were organized by forum, i.e. I had Roadfood News on top, I think, then scrolling down I think it was professionals and then trip reports and then where should I eat... etc.  Now when I click on that "link" (essentially a search function) it gives me unread topics but NOT sorted, just all scrambled... well, okay probably not scrambled but in order of last post I think.  This doesn't look like a bug to me, just the new "how it is", which if that's correct I really do not like! I used that page constantly to look at the forums I regularly visit, but now it is hard to pick them out of the crowd of topics. 

                                                      I hope this makes sense... curious if I have to find a new way to browse forums or if it will be corrected or what the scoop is... It seems to me twinwillow is asking about something very similar perhaps?

                                                      FWIW I am on Firefox 3.0.4 and Vista, though I have no techincal issues so it should be irrelevant.

                                                       
                                                      #27
                                                        cecif

                                                        • Total Posts: 1412
                                                        • Joined: 4/1/2007
                                                        • Location: Was MA, now UK
                                                        Re:How to Edit Messages with Photos Fri, 01/2/09 11:49 PM (permalink)
                                                        A quick addition, I think this is a bug probably.  When I click on "post message", it thanks me and gives me three options: to return to message, return to thread (I think) and one more... I never see the one more because almost every time that screen appears it then disappears before I can make a choice! (And I have not moved or clicked on ANYTHING.)  Shouldn't it wait for me to decide?  I think it stays there for maybe 1 second, 2 at most... then goes back to the forum or the last message (varies depending on where I clicked to post from, I believe). 

                                                        Anyway, it isn't crucial but it feels like a bug to me.
                                                         
                                                        #28
                                                          Stephen Rushmore Jr.

                                                          Re:How to Edit Messages with Photos Sat, 01/3/09 12:29 PM (permalink)
                                                          ChiTownDiner


                                                          Stephen -

                                                          After writing a lengthy Trip Report yesterday, I selected the preview option for the first time.  After reviewing the post, I hit the back button in preparation for posting and it seemed all was lost.  Any chance the info is hiding some where?


                                                          You NEVER should have to use the Back button on the browser when using the forum.  When you click on the "Preview" button, it should launch a new window.  If you want that window gone, you have to close it like any other window - DO NOT USE THE BACK BUTTON.
                                                           
                                                          #29
                                                            roossy90

                                                            • Total Posts: 6695
                                                            • Joined: 8/15/2005
                                                            • Location: columbus, oh
                                                            Re:How to Edit Messages with Photos Sat, 01/3/09 9:08 PM (permalink)
                                                            Still curious why some of the photos are so TINY!
                                                             
                                                            #30
                                                              Online Bookmarks Sharing: Share/Bookmark
                                                              Change Page: 12345678910.. > >> | Showing page 1 of 18, messages 1 to 30 of 540

                                                              Jump to:

                                                              Current active users

                                                              There are 0 members and 2 guests.

                                                              Icon Legend and Permission

                                                              • New Messages
                                                              • No New Messages
                                                              • Hot Topic w/ New Messages
                                                              • Hot Topic w/o New Messages
                                                              • Locked w/ New Messages
                                                              • Locked w/o New Messages
                                                              • Read Message
                                                              • Post New Thread
                                                              • Reply to message
                                                              • Post New Poll
                                                              • Submit Vote
                                                              • Post reward post
                                                              • Delete my own posts
                                                              • Delete my own threads
                                                              • Rate post

                                                              2000-2014 ASPPlayground.NET Forum Version 3.9
                                                              What is Roadfood?  |   Privacy Policy  |   Contact Roadfood.com   Copyright 2011 - Roadfood.com